Dakinspectie Capelle aan den IJssel

Twijfelt u over de staat van uw dak of is uw dak aan onderhoud toe? Wij adviseren om eens in de zoveel tijd een dakinspectie uit te laten voeren. Onze dakdekker in Capelle aan den IJssel voert een grondige dakinspectie voor u uit, waarna u precies weet wat uw dak aan onderhoud nodig heeft. Bel ons gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak op 010 - 600 11 90.

Wanneer dakinspectie laten uitvoeren?

Daken hebben een lange levensduur en dat is maar goed ook. U wilt niet elk jaar uw dak hoeven te vervangen. Daken hebben veel te verduren en de conditie van uw dak moet goed in de gaten gehouden worden. Regen, wind en sneeuw kunnen uw dak ongemerkt beschadigen. Door periodiek een dakinspectie te laten uitvoeren voorkomt u niet alleen grotere schade aan uw dak, maar vooral ook gevaarlijke situaties. Platte daken vormen vaker een risico dan schuine daken, maar ook bij schuine daken is regelmatige controle van belang. Bij een dakinspectie wordt er gekeken naar de staat van de dakbedekking, de naadverbindingen, de dakdoorvoeren, de dakpannen en nokvorsten en de waterafvoersystemen. Natuurlijk wordt ook uw schoorsteen, de ramen en de dakkapellen bekeken.

Dakinspectie Capelle aan den IJssel onderhoud

U doet er goed aan eens in de zoveel tijd dak onderhoud uit te laten voeren. Wij van Dakreparatie Nederland geven u eerlijk advies over de conditie van uw dak en maken direct een afspraak voor het uitvoeren van een onderhoudsbeurt. Dak onderhoud bestaat uit het reinigen van het dak en het repareren van gebreken aan het dak. Door regelmatig uw dak te laten onderhouden voorkomt u dat u voor verrassingen komt te staan. Wij kijken graag naar de staat van uw dakpannen, randen en goten en zorgen voor een verantwoord dak.

Dakinspectie Capelle aan den IJssel nodig?

Bij elke dakinspectie kijken we naar vaste aspecten. We kijken naar de staat van uw schoorsteen, dakgoten, dakbeschot, houtwerk, dakpannen en eventuele dakkapel. Zo kunnen we bijvoorbeeld aantasting van het houtwerk of isolatiemateriaal in een vroegtijdig stadium signaleren. Als er dakpannen scheef liggen of gebroken zijn, vervangen we die. Daarmee voorkomt u lekkage. Ook aantasting van de dakbedekking door bijvoorbeeld algen of mos kunnen we vermijden. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op het nummer 010 - 600 11 90!