Dakreparatie in Capelle aan den IJssel

Veel lekkages zijn te wijten aan een oud dak, maar ook vaak aan een slecht onderhouden dak. Vaak zijn lekkages en de vervelende gevolgen hiervan dus te voorkomen door regelmatig uw dak te inspecteren en indien nodig een dakreparatie uit te voeren. U kunt onze dakdekker in Capelle aan den IJssel inschakelen voor het uitvoeren van plat dak reparatie of reparatie van een schuin dak. Dus voorkom een hoop gedoe en schade door uw dak tijdig te laten repareren door onze vakspecialisten.

Dakbedekking reparatie

Uw dakdekker in Capelle aan den IJssel controleert uw dakbedekking bij een dakreparatie altijd grondig. Wilt u de kans op schade aan uw dak in de toekomst verkleinen? Schakel ons dan in voor regelmatig dakonderhoud aan uw dak. Onze onderhoudswerkzaamheden zorgen dat uw dak in uitstekende staat blijft. Dit doen onze dakdekkers door middel van de volgende werkzaamheden:

  • Controle van de dakgoten op vuil en verstoppingen.
  • Controle van aansluitingen van dakdoorvoeren en hemelwaterafvoeren.
  • Inspectie op blazen, scheurtjes en/of andere schade van uw dakbedekking.
  • Inspectie van de naadverbindingen van uw dakbedekking.
  • Reiniging van uw dak en afvoer van vuil.

Indien nodig wordt een preventieve dakreparatie uitgevoerd. Vaak gaat dit om kleine reparaties aan de dakbedekking. Echter, wanneer er een grote dakreparatie nodig is, wordt dit uiteraard eerst goed met u overlegd. Onze dakdekkers kunnen u dan voorzien van persoonlijk advies om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Wilt u meer weten over onze diensten in Capelle aan den IJssel op het gebied van dakonderhoud? Wij van Dakspecialist Vriezen helpen u graag! Neem contact op via 085 - 106 15 03 of vul het contactformulier in.