Dakisolatie in Capelle aan den IJssel

Dakisolatie heeft vele voordelen. Lees hieronder over de voordelen van dakisolatie, over de kosten voor dakisolatie en over verschillende soorten dakisolatie. U kunt ook eerst even contact opnemen met onze dakdekker in Capelle aan den IJssel, zodat u meer informatie krijgt over dakisolatie in Capelle aan den IJssel. Hij vertelt u precies hoe de isolatie van uw dak in zijn werk gaat. Ons telefoonnummer is 010 - 600 11 90. Bel ons gerust.

Dakisolatie: de voordelen

Het belangrijkste voordeel van dakisolatie is kostenbesparing. Hoeveel u bespaart per jaar is afhankelijk van uw type dak en het soort isolatie. Gaat u uit van 1 euro/m3 gas, dan kunt u op jaarbasis tussen de €400 en €800 besparen. Op basis van de huidige gasprijs kunt u zelf nog een berekening maken voor dakisolatie in Capelle aan den IJssel. Nog een aantal voordelen op een rij:

  • Uw wooncomfort wordt vergroot.
  • U helpt het klimaat ermee, aangezien u minder CO2 de atmosfeer instuurt.
  • Het zorgt voor waardevermeerdering van uw huis.

Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in Capelle aan den IJssel laten plaatsen komen neer op tussen de €1000 en €4500. Wellicht zijn er landelijke of lokale subsidies beschikbaar die een gedeelte van de kosten kunnen dekken. Omdat er vaak voorwaarden aan zijn verbonden is het aan te raden u goed te laten informeren over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze dakdekkers kunnen alle typen dak isolatie voor u plaatsen. Niet alleen voor het isoleren van het dak, maar ook voor renovatie, reparatie en en onderhoud zijn wij u van dienst. U kunt het plaatsen van dakisolatie in Capelle aan den IJssel met een gerust hart aan ons overlaten. Wij staan voor deskundigheid, veiligheid en hebben oog voor het milieu.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie kan aan de binnenzijde van uw platte dak aangebracht worden. De dakbedekking moet dan wel verwijderd worden, maar dan kunt u er ook voor kiezen om uw dak te vernieuwen. Aan de binnenkant van uw schuine dak kan isolatiemateriaal toegevoegd worden. Uw zolder kan hierdoor wel iets kleiner worden. Wanneer u uw zolder niet als studeerkamer of andere kamer gebruikt, dan kunt u ook voor zoldervloerisolatie kiezen. Dit biedt ook redelijk goede isolatie voor uw woning.

Dakisolatie buitenzijde

Een minder effectieve, maar wel makkelijke manier van dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Wanneer u uw schuine dak wilt isoleren kunt u het beste voor dakisolatie aan de buitenzijde kiezen. Uw dak kan dan het beste geïsoleerd worden. Een andere manier om uw schuine dak te isoleren is door purschuim, EPS termoparels of ander materiaal onder de dakpannen de spuiten.

Dakisolatie Capelle aan den IJssel door Dakreparatie Nederland laten uitvoeren

Onze dakdekker staat altijd voor u klaar. Direct een afspraak maken bij Dakreparatie Nederland of eerst meer informatie nodig? Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar op 010 - 600 11 90. Ook wanneer u ons bericht via ons contactformulier reageren wij snel.